Bosmaaier kopen of huren voor lastig maaiwerk

Bent u op zoek naar dé machine voor optimaal bermonderhoud en gazononderhoud? Plekken die u met een normale gazonmaaier niet of nauwelijks kunt bereiken? De bosmaaier biedt de oplossing voor lastig maaiwerk. Bij Alons BV kunt u een bosmaaier huren of kopen.

Wat is een bosmaaier?

De bosmaaier is draagbaar gereedschap dat voor verschillende werkzaamheden kan worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het maaien van grassen, kruiden en lichte houtige gewassen rondom obstakels of beplantingen.
 • Het afzagen van kleine houtachtige gewassen.
 • Het maaien van steile hellingen en slootkanten.

Bosmaaier kopen of huren voor lastig maaiwerk

Verschillende maaitechnieken

Bij het gebruiken van de bosmaaier, kunt u verschillende maaitechnieken hanteren:

 • De basis
  Voor het beste maairesultaat is het belangrijk om ononderbroken gas te geven en de maaier dicht tegen de bodem te bewegen. Houd de maaier voor u en beweeg deze heen en weer.
 • Hoog gras
  Bij hoog gras kunt u waarschijnlijk niet alles in één keer maaien. Werk met twee maaibeurten. Maai eerst de bovenste helft van het gras van links naar rechts en vervolgens de onderste helft van rechts naar links.
 • Grote oppervlakken en hellingen
  Verdeel het te maaien oppervlak in vierkanten en begin aan de buitenkant. Werk van buiten naar binnen en verklein zo het te maaien oppervlak. Bij hellingen is het aan te raden om in stroken te maaien.

Bosmaaiers van het merk Hecht

Bij Alons BV kunt u bosmaaiers huren en kopen van bijvoorbeeld het merk Dolmar. Dolmar is een Duits merk waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Doordat het merk blijft innoveren, staat het gereedschap garant voor de beste hulp in huis en tuin.

Naast bosmaaiers kunt u bij ons ook terecht voor reserveonderdelen zoals trimmerkoppen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bosmaaier? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *