Hogedrukreiniger huren voor het schoonmaken van uw terras

Uw terras moet er in het mooie voorjaar, de warme zomer en de fijne nazomer perfect uitzien. Een hogedrukreiniger is het ideale apparaat om uw terras goed schoon te maken. Maar hoe vaak gebruikt u zo’n hogedrukreiniger? Is de hogedrukreiniger het aanschafbedrag waard? Bij Alons BV hebben we de oplossing: een hogedrukreiniger huren.

Wat is een hogedrukreiniger?

Een hogedrukreiniger is hogedrukpomp die aangedreven wordt door een elektrische motor. Met hoge druk komt het water uit de spuitmond. Het is een veel gebruikt reinigingsapparaat voor de meest uiteenlopende zaken, zoals het schoonmaken van uw tuin, huis en auto. Een hogedrukreiniger wordt gebruikt door zowel bedrijven als particulieren.

De werking van een hogedrukreiniger

De werking van een hogedrukreiniger is erg eenvoudig. Water wordt via de waterleiding naar de hogedrukreiniger gevoerd. Het water wordt door een pomp via een spuitlans door een verstelbare opening geperst. Dus de druk van de hogedrukreiniger is afhankelijk van de pompgrootte en de grootte van de opening.

Een voorbeeld ter verduidelijking:

Uw kraan geeft +/- 15 liter water per minuut en de waterdruk uit uw kraan is gemiddeld 4 bar. Nu perst een hogedrukpomp dezelfde hoeveelheid water (15 liter water) in één minuut door een opening van 0,5 mm. Het water verlaat dus met hoge druk de opening. Op deze manier wordt een hogedruk van wel meer dan 100 bar gegenereerd. Wordt de opening groter? Dan wordt de waterdruk lager.

De voordelen van een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger heeft een heleboel voordelen te bieden:

  • Grote schoon te maken oppervlakken zijn eenvoudig te reinigen.
  • Het te reinigen object of oppervlak is sneller schoon.
  • Een hogedrukreiniger is breed toepasbaar.
  • Geschikt voor bedrijven en particulieren.
  • Eenvoudig te bedienen.

Hogedrukreiniger huren of kopen?

Een hogedrukreiniger is erg handig, maar gaat u het vaak genoeg gebruiken om er zelf één aan te schaffen? Of zou huren voor u de beste oplossing zijn? Bij Alons BV heeft u de keuze om een hogedrukreiniger te huren of te kopen. Het grote voordeel van huren is dat u geen onderhoudskosten betaalt, kapot materieel wordt vervangen en u geen opslagruimte nodig heeft.

Neem contact op met Alons BV

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent u benieuwd naar de voordelen die het huren van een hogedrukreiniger te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.