De 7 voordelen van tweedehands machines kopen | Alons BV

Alons BV beschikt over een groot aanbod aan goede, gebruikte machines. Dus is uw budget niet toereikend, is de afschrijvingsperiode heel kort of moet u de machine snel in uw bezit hebben? Dan is het kopen van tweedehands machines de oplossing. We zetten graag de 7 voordelen van tweedehands machines kopen voor u op een rijtje.

1. Financieel aantrekkelijk

Financieel is het erg aantrekkelijk om te kiezen voor tweedehands machines. Tweedehands machines zijn nou eenmaal goedkoper dan nieuwe machines. Dit maakt het voor bijvoorbeeld een startende onderneming of een zzp’er stukken eenvoudiger om te investeren in machines. Goede kwaliteit machines die de investering meer dan waard zijn.

2. Degelijk tweedehands is beter dan goedkoop nieuw

Schaft u tweedehands kwaliteitsgereedschap aan in plaats van goedkoop nieuw gereedschap? Dan heeft u met dit tweedehands gereedschap, ondanks dat het is gebruikt, toch beter gereedschap in huis gehaald. Denk bijvoorbeeld aan machines en gereedschap van de echte A-merken. Deze A-merken staan voor kwaliteit en blijven ook staan voor kwaliteit. Het is dan beter om voor de gebruikte, tweedehands variant te kiezen dan de nieuwe, minder kwalitatieve variant.

3. Een tweedehands machine is beter voor het milieu

Met het kopen van een tweedehands machine bespaart u niet alleen geld, maar het is ook nog eens beter voor het milieu. U bent dus verantwoord bezig met het kopen van een tweedehands machine.

4. Goed onderhouden machines

Bij Alons bent u verzekerd van goed onderhouden machines. Tweedehands machines worden in onze werkplaats gedemonteerd, gereviseerd en vaak voorzien van een nieuw besturingssysteem. Hierdoor minimaliseren we het risico op defecten. Ook alle gebruikte machines voldoen aan de hedendaagse veiligheidseisen.

5. Gunstige prijs-kwaliteitverhouding

De tweedehands machines en het tweedehands gereedschap dat u bij Alons kunt kopen is van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit kunnen we garanderen omdat we alle machines en gereedschap goed onderhouden. En de prijs is altijd gunstig.

6. Geen borg

Omdat de machine volledig van u is, betaalt u dus geen borgkosten.

7. Geen wachtrij

Terwijl u bij het huren van een machine nog wel eens de pech kunt hebben dat de benodigde machine of het gereedschap niet beschikbaar is, hoeft u wanneer u de tweedehands machine zelf bezit, nooit te wachten. Dus, heeft u een machine nodig, dan gaat u gewoon naar uw eigen magazijn of werkplaats. U bent niet afhankelijk van een derde partij.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van tweedehands machines en gereedschap? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0599-67 15 70 of stuur een e-mail naar: info@alonsbv.nl.