Alons B.V. heeft sinds kort ook BOB-CAT Maaimachines is zijn assortiment. Deze uit Amerika geïmporteerde maaiers zijn een aanwinst voor ons assortiment. Alons B.V. is tevens de enige die dit merk maaiers aan kan bieden in de regio.

Waarom een BOB-CAT maaier?

  • De maaiers zijn van uitstekende kwaliteit
  • De maaiers hebben een uitgebreide en lange garantie
  • Weinig en makkelijk onderhoud
  • De laatste technieken voor het beste resultaat
  • De maaiers hebben een mooi en functioneel design

De BOB-CAT is er als duwmaaier, met of zonder mes koppeling, voor professioneel gebruik.
Maar ook als zero turn maaier zoals bijvoorbeeld de BOB-CAT CRZ serie.

Deze is voor grote privé tuinen en de kleine hovenier. De BOB-CAT® CRZ™ is voorzien van een duurzaam, van hoge kwaliteit, maaidek en is gemakkelijk in gebruik. Van de betrouwbare Kawasaki® FR651V motor tot het nieuw gefabriceerde TufDeck™ Pro, gepatenteerde, gelaste en versterkt stalen dek, kan het zomaar zijn dat dit de laatste maaier is die u hoeft te kopen.

Alle BOB-CAT grasmaaiers zijn bovendien voorzien van een katalysator in de uitlaat, waarmee ze aan de strengste milieueisen voldoen.
Op het maaidek wordt een garantie van 30 jaar gegeven. Ondersteund door onze 5-jarige / 500 uur beperkte garantie voor MOW WITH CONFIDENCE ™.
Uiteraard is dit nog lang niet alles, voor meer machines kunt u kijken op de website van de importeur: https://r-kempen.nl

Uniek in de regio

De BOB-CAT is dus uniek in de regio en daarom is Alons B.V. dé plek voor het aanschaffen van een BOB-CAT maaier of voor meer informatie hierover. Heeft u interesse in een BOB-CAT maaier? Neem dan contact met ons op of kom langs bij in 2e Exloërmond (tussen Emmen en Stadskanaal).