AGGREGAAT

Een noodstroom aggregaat van Alons BV
Bij extreme kou, maar zeker ook bij extreme warmte wil het nog weleens voorkomen dat de stroom uitvalt. In zo’n geval is het verstandig een noodstroom aggregaat in huis te hebben. Een noodstroom aggregaat koopt u eenvoudig bij Alons BV.

Welk type aggregaat volstaat?
Om te zien welk type het meest geschikt isvoor uw situatie, is het belangrijk te kijken naar het soort installatie dat u heeft en de te installeren apparatuur. Hoeft er bijvoorbeeld alleen verlichting voor electromotoren te worden aangesloten, dan is het vaak al voldoende om een trafo geregeld aggregaat te installeren. Is er echter veel elektra zoals computers, ventilatieregelaars en andere apparatuur in een ruimte aanwezig, dan is het slimmer een A.V.R. (Automatische Voltage Regelaar) te kopen. Dit apparaat zorgt voor een regelmatige spanning van 400 Volt.

Is een aggregaat kopen voor u toch een beetje te duur? Geen nood: het is via ons ook mogelijk om er tijdelijk één te huren.aggregaten

EEN AGGREGAAT AANSCHAFFEN OF HUREN?

Denkt u erover een aggregaat aan te schaffen of te huren, maar weet u nog niet precies welk type? Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op. We helpen u graag verder! Volg ons ook op YouTube.

ONZE AGGREGAAT EN GENERATORS?