PRAMAC AGGREGAAT TE KOOP

Alons BV is hét adres waar verschillende modellen van een Pramac aggregaat te koop zijn. Een Pramac aggregaat krijgt u van ons bovendien altijd snel geleverd aangezien we de meeste typen gewoon op voorraad hebben.

Pramac benzineaggregaten
Bij Alons BV is een Pramac benzineaggregaat te koop in heel veel verschillende uitvoeringen. De lichtste uitvoering heeft een capaciteit van 2,59 kW. De zwaarste uitvoering heeft een vermogen van meer dan 4 kW die het kan leveren bij een spanning van 230 Volt. Bij een spanning van 400 Volt kan het Pramac aggregaat een capaciteit van maar liefst 6,64 kW leveren.

Pramac dieselaggregaten
Een Pramac dieselaggregaat is ook te koop in heel veel verschillende uitvoeringen. De eenvoudigste uitvoering, de S4500, levert een vermogen van 3,65 kW. De meest complexe uitvoering, de S9000, is een driefasen dieselaggregaat. Dit Pramac aggregaat levert maar liefst 6,10 kW vermogen bij een spanning van 230 Volt en 8,21 kW vermogen bij 400 Volt.

PRAMAC AGGREGAAT TE KOOP! BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE.

Heeft u vragen over een bepaald Pramac aggregaat dat wij te koop hebben staan? Neem dan gerust contact op en wij vertellen u meer. Volg ons ook op YouTube en Google plus.