PRAMAC AGGREGAAT

Bij Alons BV kunt u onder meer terecht wanneer u op zoek bent naar een Pramac aggregaat. Dit aggregaat is er in een dieselvariant en een benzinevariant.

De dieselaggregaten
Als u op zoek bent naar een Pramac dieselaggregaat, zult u uitkomen bij die uit de S-serie. Deze aggregaten zijn bijna allemaal uitgerust met een Yanmar-motor. Alleen de S9000 is uitgerust met een Ruggerini-motor. Verder krijgt u bij ieder Pramac dieselaggregaat, behalve bij de S9000, een acculader en een voltmeter geleverd.

De benzineaggregaten
Wilt u een Pramac benzineaggregaat aanschaffen, dan heeft u daarbij de keuze uit aggregaten die deel uitmaken van de PX-serie en de ES-serie. Met name wanneer u kiest voor een dieselaggregaat uit de ES-serie, weet u zeker dat dit een laag brandstofverbruik zal hebben. 12 Uur non stop draaien op maar 11 liter benzine is bijvoorbeeld geen uitzondering.

MEER WETEN OVER EEN PRAMAC AGGREGAAT?

Zit u er over te denken een Pramac diesel- of benzineaggregaat bij Alons BV te kopen, maar heeft u nog wel een paar vragen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Volg ons ook op YouTube en Google plus.
foto-1-300x225