STROOMGENERATOR

Bent u op zoek naar een stroomgenerator die licht van gewicht en heel compact is? Bij Alons BV kunnen we u dan zeker verder helpen.

Wanneer gebruiken?
De stroomgenerator van dit type is met name geschikt voor gebruik in de tuin, in of bij de camper, op een boot, bij een kraampje en tijdens de bouw.

Wat zijn precies de kenmerken?
Een stroomgenerator die klein van stuk is en ook niet zwaar is, is draagbaar, heeft oliebewaking en is voorzien van 230V randaarde contactdozen of 400V C.E.E.-contactdozen. Zegt dit u niet genoeg en heeft u advies nodig om zeker te weten of zo’n stroomgenerator geschikt is voor uw situatie, dan geven we u dat natuurlijk graag.

Reparatieservice
Bent u al voorzien van de juiste stroomgenerator, maar is deze defect? Wij verkopen niet alleen generatoren, maar repareren ze ook. Er is nog geen enkele stroomgenerator geweest die wij niet hebben kunnen maken.

WILT U EEN STROOMGENERATOR AANSCHAFFEN?

Heeft u vragen over onze reparatieservice? Neem dan gerust contact op. Dit kan per telefoon via 0599-671570 of per e-mail via: alonsmulder@hetnet.nl. Wij horen graag van u. Volg ons ook op YouTube en Google plus.