Recensies

Bekijk hier onder wat klanten van ons vinden.
U kunt hier ook zelf een recensie achter laten, u kunt ons ook bereiken via 0599-67 15 70 of stuur een e-mail naar: info@alonsbv.nl. Volg ons ook op YouTube en Google plus.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Alons BV
Average rating:  
 4 reviews
by Bert on Alons BV

Top bedrijf!
Ik kwam hier al voor mijn klus spullen in en rondom huis.
Laatst was ik een minikraan nodig voor in de tuin, keurig op tijd geleverd en een nette prijs. Tijdens de werkzaamheden sprong er een hydrauliekslang, dit kan natuurlijk gebeuren. Maar de jongens van Alons hebben dit snel en vakkundig opgelost!

by Lilian on Alons BV
Top service!

Alons bv is al jaren een begrip in Tweede Exloërmond en omstreken. Je krijgt hier altijd een goed en eerlijk advies van vriendelijk en bekwaam personeel. Ik vind het erg prettig dat je hier de betrouwbaarheid en betrokkenheid voelt van een familiebedrijf. Zéker een aanrader!

by pascal mensenkoop on Alons BV

in 1 woord top bedrijf!
van alle gemakken voorzien en bovendien de goedkoopste.
en niet onbelangrijk HELE goede service!

by John on Alons BV

Al een tijdje was ik op zoek naar een specialist in accu’s. Ik had een nieuwe auto accu nodig. De accu die ik had, was kapot gegaan en omdat mijn auto heel erg geliefd is bij mij wilde ik graag snel een nieuwe auto. Ik heb veel op het internet gespeurd en zo kwam ik bij Alons BV. Wat mij erg aantrok van Alons BV waren de voordelen. Zo leveren ze alleen kwalitatief goede accu’s, heb je een 2 jarige fabrieksgarantie, wordt de accu aan huis bezorgd en zijn de accu’s goed geprijsd. Ik heb contact opgenomen met Alons BV en kreeg heel snel contact met een van de medewerkers die heel vriendelijk was en mij goed hielp bij onduidelijkheden of vragen.