Klimmaterieel huren – Uw gereedschap om hogerop te komen.

De meesten van ons hebben geen hoogwerker of een steiger in huis. En als bedrijf heeft u die ook lang niet altijd nodig. In plaats van zelf dit dure materieel te kopen met alle onderhoud, afschrijvingskosten en opslag van dien, kunt u beter bij ons huren.

Geen ruimte of gebouw is te hoog voor ons klimmaterieel. Of u nou gaat schilderen, de kozijnen wilt vervangen of een nieuw dak aanlegt, bij ons kunt u de geschikte benodigdheden huren voor die hoge werkzaamheden.

Ladders & Steigers
Bij ons kunt u 3 typen ladders huren. Ons personeel helpt u graag met het beslissen welke ladder het beste bij uw klus past. Naast ladders hebben wij steigers voor binnen en buiten. Onze kamersteigers zijn makkelijk te monteren. Bovendien verplaatst u ze simpel van ruimte naar ruimte binnen uw woning, kantoor of andere werkplaats.

Alles ligt nu binnen uw bereik. Voor buiten is onze rolsteiger van 8 meter een prima oplossing. Perfect voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Met zijn wielen is deze makkelijk te verzetten. Gemak dient de mens toch?

Liften en Hoogwerkers
Moet u materialen omhoog brengen dan is een kanaallift wel zo makkelijk. Dit scheelt een hoop loop-, til- en takelwerk. Voor die echt hoge karweien hebben wij hoogwerkers van 8 tot 17 meter hoogte voor u klaarstaan. Kortom, geen plek is meer onbereikbaar voor u met het gereedschap van Alons klimmaterieel.

KLIMMATERIEELDag prijs incl.Week prijs incl.
Knikarmhoogwerker 17m. werkhoogte.€ 200,00€ 600,00
Kamersteiger 1,8m€ 15,00€ 45,00
Ladder/Reformladder/Opsteekladder€ 12,50€ 37,50
Rolsteiger 8m. werkhoogte€ 30,00€ 90,00
Rolsteiger 8m. werkhoogte op aanhangwagen€ 40,00€ 120,00

Flexibiliteit – Voor alle hoge klussen
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij optimale flexibiliteit. U kunt al huren vanaf een halve dag tot hoe lang u maar wilt.

● Halve dag (minimale huurperiode): Helft van de dagprijs + 20%.
● 1 dag = 08.00u t/m 18.00u
● 1 week = het tarief dat word berekend voor een periode van 1 werkweek, bijvoorbeeld maandag 8.00u t/m vrijdag 18.00u.
● Weekend = Vrijdag 08.00u. tot en met maandag 08.00u. Tarief is 2 keer de dagprijs.
● Voor een langere huurperiode of projecten vraagt u een van onze medewerkers naar de voordelen die daarbij horen.

Extra handig is dat naast klimmaterieel u ook alle andere benodigdheden bij ons vindt. Onze medewerkers zijn u graag van dienst met professioneel advies. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0599 – 67 15 70 of stuur een e-mail naar: info@alonsbv.nl.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief of exclusief BTW.
Exclusief eventuele bezorgkosten, brandstof en toebehoren zoals: boren, schuurpapier, nieten, slijtage zaagketting, slijtage diamantschijf en dergelijke.

Volg ons ook op Youtube.