Schildersbenodigdheden huren

U gaat de kozijnen schilderen of uw huis verven? Of misschien is het tijd voor een nieuw en flitsend behang? Voor deze klussen heeft u niet alleen verf en lijm nodig maar ook ander gereedschap. Zo moet u bijvoorbeeld eerst de muur goed voorbereiden zodat deze mooi egaal is. Dit vergt schilderbenodigdheden die u vaak zelf niet in huis heeft.

Een verfklus of behangen doet u niet elke dag. Dan is het veel voordeliger om spullen te huren in plaats van te kopen. Daarom hebben wij het perfecte gereedschap voor u klaar staan.

Verwijder behang – Huur een behangafstomer
Behang verwijderen kan veel gedoe geven. Maar niet met onze behangafstomers. Daarmee verwijdert u al die lagen oud behang in een handomdraai. Geen geschraap meer. Bovendien is de afstomer makkelijk te bedienen. Iedereen kan er zo mee aan de slag. Onze medewerkers laten u graag zien hoe het werkt.

Zeg dag tegen verf – Huur een Verfafbrander
De naam zegt het al. U brandt letterlijk oude verfresten van de muur af. Een schone ondergrond is belangrijk als u wilt dat uw nieuwe verflaag goed houdt. Bovendien voorkomt u zo verschillen in het reliëf op uw muur.

Een verfafbrander gebruikt u op allerlei soorten materiaal, zoals hout en metaal. Wilt u oude kit verwijderen dan hebben wij een goede kitsnijder voor u.

Laat u door onze medewerkers goed adviseren over correcte veiligheidsmaatregelen.

SCHILDERSBENODIGDHEDENDag prijs incl.Week prijs incl.
Behangafstomer€ 10,00€ 30,00
Kitsnijder€ 15,75€ 47,30
Verfafbrander€ 8,00€ 24,00

Flexibiliteit voor al uw schilder- en behangwerk
Of u materiaal nou een halve dag wilt gebruiken of een hele week, bij Alons is het mogelijk:

● Halve dag (minimale huurperiode): Helft van de dagprijs + 20%.
● 1 dag = 08.00u t/m 18.00u
● 1 week = het tarief dat word berekend voor een periode van 1 werkweek, bijvoorbeeld maandag 8.00u t/m vrijdag 18.00u.
● Weekend = Vrijdag 08.00u. tot en met maandag 08.00u. Tarief is 2 keer de dagprijs.
● Voor een langere huurperiode of projecten vraagt u een van onze medewerkers naar de voordelen die daarbij horen.

Bovendien vindt u direct ander handig materiaal en gereedschap voor al uw onderhoud. Onze medewerkers staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0599 – 67 15 70 of stuur een e-mail naar: info@alonsbv.nl.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief of exclusief BTW.
Exclusief eventuele bezorgkosten, brandstof en toebehoren zoals: boren, schuurpapier, nieten, slijtage zaagketting, slijtage diamantschijf en dergelijke.

Volg ons ook op Youtube